Om oss

Vi är ett ledande profilföretag i Sverige med kontor i hjärtat på Limhamn och har många års erfarenhet av branschen. Det ska vara kul och enkelt att handla av oss och vi siktar alltid på högsta servicenivå. Med över 10 000 profilprodukter i vår webbshop har vi ett av marknadens största sortiment. Vi har något för alla företag och alla tillfällen!

Sortimentet

På vår hemsida hittar du ett enormt sortiment av profilprodukter. Vi samarbetar med marknadens bästa leverantörer för att kunna tillhandahålla profilprodukter i alla prisklasser.

Din profil är viktig

Vi hjälper till med förädling oavsett metod. Kontakta oss om du har funderingar kring hur just ditt företag kan profilera sig på bästa sätt.

Vår affärsidé är att sälja och marknadsföra produkter som stärker våra kunders företag och varumärken. Detta gör vi genom att vara en helhetsleverantör av presentreklam, profil- och yrkeskläder till företag och kommuner.

Service

Vi tycker service är viktigt. Tack vare lång erfarenhet av branschen kan vi ge snabba och korrekta svar på dina frågor. Att du som kund är nöjd, är alltid viktigast för oss.

Korta fakta

Bolagsnamn
A&P Promotion på Limhamn AB
Org.nummer
559087-2510
Telefonnummer
040-615 22 00
E-postadress
info@appromotion.se